EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Sport

Továbbjutásért küzd szerdán a Fradi

Egygólos előnyből várhatja a Ferencváros a ma esti Ludogorec elleni visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában. A Fradinak támadni kell, ha tovább akar jutni.

A 2-1-es hazai siker után nem dőlhet hátra a Ferencváros, hiszen a bolgár csapat otthon mindent meg fog tenni a fordítás érdekében. Bolgár források szerint a Ludogorec már bevetheti Anicet Abel Andrianantenainát a középpályán, aki az odavágót a madagaszkári válogatott Afrika Kupa-szereplése miatt hagyta ki.


A Fradi is erősödött, hiszen lejárt a  a brazil támadó, Isael eltiltása, illetve nagy valószínűséggel Davide Lanzefamét is összedrótozzák a meccsre. Az olasz csatár térdproblémái miatt csak húsz percet kapott az első meccsen. A sovány egygólos előny nem életbiztosítás az FTC-nek, így feltétlenül támadnia kell. Ezt erősíti meg Marcel Heister nyilatkozata is.

– Nem azért megyünk oda, hogy megvédjük az előnyünket, támadni fogunk, szeretnénk újabb gólt, gólokat szerezni. Ha ők lövik az első találatot, önbizalmat szereznek, és sokkal nehezebb feladatunk lesz. De nem akarunk sokat foglalkozni az eredménnyel, a saját stílusunkban akarunk játszani. A Ludogorec megpróbál nagy nyomást helyezni ránk, és minél hamarabb bevenni a kapunkat, erre készültünk az edzésen is – fogalmazott a Fradi védője.

A Ferencváros a razgradi 10 ezer 422 férőhelyes stadionba 2200 jegyet kapott, így a szurkolókon nem múlhat a továbbjutás.

A Ludogorec–Ferencváros összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti 19.30 órától.

Kapcsolódó Cikkek