EUR: 325,86 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

A Balaton közepén fotózták Nanushkát

Nanushka ezúttal nem a kifutókat hódítja meg, hanem a Balatont. Tíz nap múlva ugyanis rajthoz áll a Nanushka Sailing Team, akik a Kékszalag vitorlásverseny aranyérmére gyúrnak. 

Ezúttal nem a világhírű magyar divattervező, Sándor Szandra kiemelkedő munkájáról, hanem egy, a márkáról elnevezett kecses vitorlásról van szó. Európa legnagyobb tókerülő versenyén, a jövő hétvégén esedékes 51. Kékszalag vitorlásversenyen ugyanis a Nanushka nevű hajójával rajthoz áll a Nanushka Sailing Team. A csapat ismert és nemzetközi eredményekkel rendelkező vitorlázókból áll – Váradi Szabó János és Petheő Tamás, Jankovics Gábor, Horváth Áron és Goszleth Marcell dolgozik majd a fedélzeten. A több mint 15 éve együtt versenyző balatonfüredi páros, Váradi Szabó János–Petheő Tamás korábban több ízben is megnyerte már az F18-as katamaránbajnokságot, és a kéttestű hajóosztályban nemzetközi versenyeken is remek eredményeket értek el. A frissen megvásárolt 35 láb hosszú Safram katamaránnal viszont még jobb teljesítményeket szeretnének! A hajó korábban svájci tulajdonban volt, de most már teljesen a magyar csapaté, és a Nanushka nevet viseli. Érdekesség, hogy évekkel ezelőtt már indultak vele balatoni versenyen. Petheő Tamás, mint a GB Partners igazgatóságának elnöke befektetőként is aktív részese a Nanushka brand sikereinek. Tamás fontosnak tartotta, hogy a csapat és az új hajó névadásával is hozzájáruljon és támogassa a márka hazai és nemzetközi ismertségének további erősödését. A brand ezzel vált anyagi támogatás nélkül az idei Kékszalag egyik hajójának névadójává.


fotó: Ripost

 

(Fotó: Cser Dániel)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.