EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

A Magyarország Szépe közönségdíjasa: Korai még a családalapítás

A Magyarország Szépe közönségdíjasa a túrkevei Lakatos Lilla lett, aki már négy éve él boldog párkapcsolatban kézilabdázó párjával, Janival. A 22 éves szépség, mint mondja, fiatalon szeretne édesanya lenni, először azonban a karrierjét kell felépíteni. Ebben pedig nagy szerepe lehet a versenynek is.

Június 23-án az ország legszebb lányai küzdöttek a koronáért a Duna Televízió műsorán. A győztes Nagypál Krisztina lett, első udvarhölgyként Gaál Tímea, második udvarhölgyként pedig Csonka Rebeka örülhetett, aki a legszebb mosoly címet is bezsebelte. A közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki, aki csalódottságát nem tagadja, de az emberek mérhetetlen szeretete mindenért kárpótolja.


Magyarország Szépe szépségverseny (Fotó: Máté Krisztián)

–Tudatosan jelentkeztem a versenyre, lebegett egy nagy cél a szemem előtt, amit végül nem sikerült megugranom. A közönségdíj azonban mindenért kárpótol, óriási megtiszteltetés, hogy az ország engem tartott a legszebbnek. Végig vezettem, amit soha nem gondoltam volna. Úgy vagyok vele, hogy nem feltétlenül az nyeri a legtöbbet, akinek a fejére kerül a korona, hanem az, aki leginkább megragadja a lehetőségeket. Már most több felkérést kaptam, örömmel vállalom őket. Amikor a verseny után felnyitottam a telefonon, több mint háromszáz üzenet várt, ami felfoghatatlan. Nagyon hálás vagyok, szuperül éreztem magam– kezdte a Lokálnak Lakatos Lilla, akit a szülei mellett a párja is mindenben támogatott.

–Az élőshowra a szüleim kísértek el, ők a legfőbb támogatóim, de később megérkezett a párom is, aki bevallom, egy picit csalódott volt. Szívesen látott volna a top3-ban, de ő nyilván elfogult, hisz számára én vagyok a legszebb, és ez teljesen természetes. Szerintem nagyon erős volt a mezőny, én nem tudtam volna dönteni, megérdemlik a győzelmet a lányok – magyarázta a fiatal szépség, aki a táborban is jól bírta a strapát, hisz az élet korábban már rendesen megedzette.


–Nem sokkal a verseny előtt történt a családunkban egy tragédia, édesapám ugyanis szívinfarktust kapott, napokig válságos volt az állapota. Nagyon nehéz időszak volt, ha azt kibírtam, akkor bármit. Emellett a gyerekkorom sem volt felhőtlen, nehéz körülmények közül jövök, szörnyűbb dolgokon is keresztülmentem már, mint hogy órákat álljak magas sarkúban egy négy csillagos szállodában. Egyébként is szeretem feszegetni a határaimat. Jó volt a csapat, mindenki nagyon intelligens volt, nem lettek nagy barátságok, de harcok sem alakultak ki – árulta el a közönségdíjas királynő, aki óvodapedagógusként diplomázott. Ebből kifolyólag imádja a gyerekeket, sajátot egyelőre azonban nem szeretne.

–Engem a szüleim nagy fiatalon, szinte gyerekfejjel vállaltak, édesanyám csupán tizenhét, édesapám pedig tizenkilenc éves volt. Noha a párommal már négy éve együtt vagyunk, még nem szívesen vállalnánk babát, annál ugyanis tudatosabbak vagyunk. Először kell egy biztos háttér, ezért fogunk most mindent megtenni–tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek:

Több százan jelentkeztek a Magyarország Szépére
Megmutatják a szépségeke
Ő lett Magyarország Szépe – Videó
A legjobb helyen a korona
Struccokat etet reggelente Magyarország Szépe
Ők a Magyarország Szépe döntősei
Így lehet valakiből Magyarország Szépe
Új korona ékesíti Magyarország Szépét
Június végén választják meg Magyarország Szépét
Bemutatkoztak a Magyarország Szépe versenyzői
Több százan jelentkeztek a Magyarország Szépére
Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek