EUR: 325,86 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Külföld

A nap képe: A nyugalom csúcsa

A Prechts építészeti stúdió a kisebb méretű épületekre specializálódott Baumbau startup számára készített fatörzsekre emlékeztető házakat, amelyeket Bert névre kereszteltek. A hatalmas, kerek ablakokkal ellátott építmény igyekszik természetes hatást keltve beleolvadni környezetébe, tervezőjét pedig a Minyonok főhősei és a Sesame Street-filmekben látott épületek inspirálták.

Ebben a lenyűgöző házban konyha, nappali és hálószoba található, továbbá fürdő és mellékhelyiség kialakítása is lehetséges, így hotelként vagy otthonként is kiválóan funkcionálhat. Az első megvásárolható modulok várhatóan 2020 tavaszán kerülnek piacra.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csalással migránsok kitoloncolását próbálták megakadályozni

  Csalással migránsok kitoloncolását próbálták megakadályozni

  Egy orvost, az egészségügyi személyzet további két tagját és egy tolmácsot is őrizetbe vettek csütörtökön a görög hatóságok a Számosz szigetén működő menekültügyi központban, mert hamis orvosi igazolásokkal igyekeztek megakadályozni migránsok kitoloncolását.

 • A nap képe: Mondd, hogy csííz!

  A nap képe: Mondd, hogy csííz!

  Sokan úgy gondolják, hogy a természetfotózás egy igen unalmas szakma, hiszen van, hogy órákat, sőt napokat kell várni a megfelelő témára különféle álcákba bújva.

 • Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Elfogtak egy húszéves bolgár kiberbiztonsági alkalmazottat, mert vélhetőleg részt vett az adóhatóság elleni hackertámadásban, amelynek során bolgár adófizetők millióinak személyes adatai kerültek illetéktelenek kezébe.

 • Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

  Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

  A francia bíróság szerint füves cigaretta hatása alatt állt, ezért nem vonható felelősségre az a Maliból származó muszlim migráns, aki 2017-ben saját, párizsi otthonában gyilkolt meg egy 66 éves, zsidó származású nyugdíjas nőt.