EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb Hódmezővásárhely

A tram-trainről és a csokról kérdezték Lázárt

A legváltozatosabb ügyekkel keresték fel a vásárhelyiek az országgyűlési képviselőt. Csaknem kéttucatnyian vettek részt Lázár János legutóbbi hódmezővásárhelyi fogadóóráján.

– A legtöbb kérdést a Vásárhely–Szeged között épülő tram-train kapcsán tették fel, ami örömömre egyre inkább érdekli a lakosokat. A kötött pályás közlekedésben ez ma Magyarország legjelentősebb, legérdekesebb és legbonyolultabb projektje, ami nem egyik pillanatról a másikra valósul meg, értelemszerűen türelmet igényel az itt élőktől, de ha elkészül, új távlatokat nyit a vásárhelyiek számára is. A fejlődéshez idő kell, ezzel együtt a villamosvasút építésével kapcsolatban továbbra is várom mindenki észrevételét, panaszát – tájékoztatott Lázár János.


Hozzátette, szintén rengetegen érdeklődtek a családi otthonteremtési kedvezmény részletszabályairól, ami azt jelzi: Vásárhelyen is egyre többen döntenek úgy, hogy a kormányzati konstrukció révén új házat építenek vagy használtat újítanak fel.

Lázár Jánoshoz bármilyen panasszal, kéréssel és kérdéssel bizalommal fordulhatnak a vásárhelyiek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.