EUR: 325,73 Ft
CHF: 299,19 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Székesfehérvár

A városházán köszöntötték a HFL-győztes bajnokcsapatot

A fehérvári Enthroners csapatának tagjai csodát vittek végbe. Még csupán a második évüket játszották végig a HFL-ben, azaz a legmagasabb osztályban, de máris győztesek lettek a nemzetközivé erősödött pontvadászatban.

Az egyetlen külföldi csapat, az ukrán Kijev Capitals ellen játszottak a fináléban, a Hungária körúti MTK-pályán. Legújabb magyar bajnokként a hab volt a tortán 14-12-es győzelmük. A találkozó megnyerése után itthon folytatódott az ünneplés, mert Fehérváron hagyomány, hogy a bajnokokat a városházán fogadják, majd közösen ünnepelnek a szurkolókkal.


– Gratulálok mindenkinek, férfimunka volt! – mondta Bóka Viktor, Székesfehérvár jegyzője, aki a kezdetektől fogva nagyon sokat tett a csapatért. – Azért tartom sokra ezt a bajnoki címet, mert óriási dolog, hogy az utolsó négy meccsen egy-egy pontos volt a különbség – a javunkra. Egymásért küzdöttek a fiúk, megbonthatatlan lett a csapategység. Jövőre sokkal nehezebb lesz, hiszen soha nem sikerült még a bajnoki címvédés a HFL-ben, ezt mi szeretnénk megtenni jövőre.

 

Készül a selfie a bajnokokkal az országalmánál

Béka Viktor jegyző (csíkos pólóban) együtt örülhetett “fiaival”…

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.