EUR: 329,02 Ft
CHF: 298,69 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Balázs Andi lett az év tanára

Népszerű színészek, szinkronszínészek közül választották meg az év tanárát a Talent Studioban. A díjat Balázs Andi vehette át.

A hazai szinkron szakma minden bizonnyal nincs veszélyben! A Talent Studiot ugyanis 3 évvel ezelőtt alapították azzal a céllal, hogy a hazai szinkronszakma utánpótlását felkutassák, kineveljék és a szakmában segítsenek a diákoknak elhelyezkedni.


Korosztályonként rendszeresen tartanak castingokat a gyermekek számára, hogy felmérjék beszédkészségüket, önbizalmukat, illetve, hogy mennyire tudnak szépen, választékosan kommunikálni.  A Talent Studio nemcsak a kicsikre szakosodott, a 20 év feletti korosztálynak is tudnak segíteni céljaik elérésében. A szakma iránt érdeklődő felnőtteknek is indítanak workshop-okat, melynek keretein belül betekintést nyerhetnek a szinkron szakma rejtelmeibe.

A tanárikarban olyan aktívan dolgozó színészekkel, szinkronszínészekkel és rendezőkkel lehet találkozni, akik nap, mint nap ismert és elismert művészként tevékenykednek.


A Talent Studio 2019. július 3-án, első alkalommal rendezte meg nagyszabású eseményét, ahol az iskola növendékei mutatták be tehetségüket. Mindezek mellett kiderült, hogy a gyermekek által megszavazott év tanára díjat: Balázs Andi nyerte!

“Két éve csatlakoztam a Talent Studiohoz, a napokban lesz a jubileumom. Egy önbizalom-fejlesztő tréninget kezdtem el a  gyerekeknek felépíteni és ezt egészítem ki egy kis színészmesterséggel. Arra próbálunk megoldást találni, hogy hogyan kellene egymással kommunikálni, mert abban a pillanatban, hogy egy probléma felszínre kerül, már sokkal könnyebb minden, mert beszéltek róla. Az én órám beszélgetős, lelkizős, ölelgetős óra, ahol mindenkire van idő, mindenkit meghallgatunk. Családi, szerelmi problémákat oldunk meg együtt, szócsatorna vagyok köztük. Olyan gyakorlatokat csinálunk, amit később más területen, például egy állásinterjún is tudnak kamatoztatni” –kezdte a Lokálnak Andi.

„Olyan, mintha az összes gyerkőc a gyermekem lenne, nagyon megtisztelő, hogy engem választottak meg az év tanárának! Nagyon élvezem a közösen eltöltött órákat, mert mindig együtt tudunk lenni. Ráadásul mindig jönnek a színházba nézni és én is nézem őket, figyelem a kis életüket és komolyan mondom, hogy nagyon a szívemen viselem a sorsukat és köszönöm Srácok, cukik vagytok!” – mondta Balázs Andi meghatódva, a boldogság könnyeivel küszködve.

Balázs Andrea, Talent Studio évzáró
(Fotó: Máté Krisztián)

Az első talent show, első rendezvényén azonban nem csak az év tanárát választották meg a diákok, további díjazottak és kategóriák:

Az év legszórakoztatóbb tanára: Szokol Péter

Az év leginteraktívabb óráját Kautzky Armand tartotta a diákok szerint.

Az év legbensőségesebb órájának járó díjat Kökényessy Ági vehette át

Az év leglátványosabb kategória díj nyertese: Gesztesi Károly

Az év leggyakorlatiasabb oktató: Faragó József

Az év felfedezettje pedig: Gyulai Viktória

Az esemény jó hangulatáról Szulák Andrea, Mészáros Árpád Zsolt és Gyulai Viktória gondoskodott.

Az est műsorvezetője, háziasszonya Nyári Dia volt, aki nem mellesleg media coachként is tanít a Talent Studioban.

Szulák Andrea, Talent Studio évzáró
(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek