EUR: 357,26 Ft
CHF: 338,55 Ft
2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Békaméreggel frissül Soma

Spitzer Gyöngyi, alias Soma Mamagésa túl az ötvenen testileg és lelkileg is komoly változásokon ment keresztül: többször békaméreggel tisztította a szervezetét, és a bulizós korszakát is maga mögött hagyta.

Fotó: Mészáros Diána

– Aki azt mondja, hogy nem érzi meg az életközepi válságot, az vagy nem figyel oda magára vagy hazudik. A változókortól nem kell félni, ez egy természetes folyamat, én néhány évvel ezelőtt kezdtem el észrevenni a fizikai változásokat. Van, ahol már megereszkedett a bőröm, de nincs ezzel semmi baj. Mindennap jógázom, tornázom, kemény vagyok, és elég jó erőben. Az öregedés nem zavar, az egészségemet azonban szeretném megőrizni. Több úgynevezett kambós tisztításon is túl vagyok már, ilyenkor békamérget égetnek bele a testembe, és noha ijesztően hangzik, az egész egy istenadta csoda. Felfrissülök és újjászületek tőle – kezdte a Lokálnak az 52 éves Soma, aki az Új Egyensúly nevű oldalán részletesebben is bemutatja az öregedés fázisait. Lapunknak pedig a fizikai változásokon túl a lelki folyamatokba is betekintést engedett.


– Régen egy igazi bulikirálynő voltam. Emlékszem, még negyvenöt éves koromban is úgy hívott a férjem, hogy tripla M, ami azt jelenti, hogy Mohó Mulatós Mazsola. Rendszeresen jártam a hetedik kerületbe, sodródtam az éjszakával, a haverjaimmal, volt, hogy az asztalon táncoltunk. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem érdekelnek a bulik, sokkal szívesebben maradok otthon olvasni, azt hiszem, ragyogó érett nő lett belőlem. A változó korral nekem alacsonyabb lett az amplitúdóm, tíz éve még sokkal szeszélyesebb voltam. A negyvenedik születésnapomra a férjemtől például egy gyémántgyűrűt kaptam, amit pár év múlva elhagytam, és írt hozzám egy dalt is, aminek az volt a címe, hogy Ciklon, ami elég beszédes. Ő mindig jól kezelte a hangulatingadozásaimat, szerinte egy igazi nő ugyanis naponta kétszer-háromszor hisztizik – tette hozzá az énekesnő, aki most már inkább spirituális tanító és író.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek