EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Bradley hiába próbálkozik, Irina nem enged

Bradley Cooper és Irina Shayk szakításának ténye senkit sem ért meglepetésként, hiszen Bradley Coopert már rég összeboronálták Lady Gagával. A legfrissebb hírek szerint azonban Bradley mindenképpen szeretné jóvá tenni korábbi botlásait, és vissza akarja kapni kislánya édesanyját.

Nemegyszer állítólag a háza előtt várakozott a színész, és mindennap virágokat küld neki. A csodaszép modell azonban nem enged, legutóbb a Bazaarnak adott egy interjút, amiben feltételezhetően Coopernek üzent: „Ha valaki virágot küld nekem, mindig azt kívánom, bár paradicsompalánta lenne!” – mondta Irina, aki ennél többet nem árult el magánéletéről.

Hónapokkal ezelőtt még ölelkezve Profimedia, UPI

Bradley Cooper Profimedia, INSTAR Images

Profimedia, Splash – aktivní

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.