EUR: 325,42 Ft
CHF: 299,62 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Sport

Bronzéremmel vigasztalódhat a pólócsapat

A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-10-re kikapott az olaszoktól, így sajnos nem szerezhet olimpiai kvótát a koreai világbajnokságon.

Mi tagadás, többre, jobbra számítottunk, bár Varga Dénes korai ujjsérülése nyomán valamelyest mérsékelni kellett várakozásainkat, hiszen az egyedülálló klasszis kiesését az elmaradt gólok mutatták. Mellesleg a két csapat kora tavasszal, a zágrábi Európa-kupa nyolcas döntőjében a négy között találkozott egymással, a magyarok Varga Dénes négy góljának is köszönhetően 12-11-re nyertek. Nos, a csapatkapitány azért most is ott volt a kezdőben, de csak rövid ideig játszott.


Egész jól kezdtük a meccset, kétgólos előnyt szereztünk az első negyedben, ám a folytatás rémesen alakult. A második játékrészben legázoltak bennünket az olaszok, 5-1-re nyertek, s a hátralévő két negyedben hiába futottunk az eredmény után, és az sem segített, hogy a kapuban Vogel Soma váltotta Nagy Viktort.

Holnap 10 órakor a horvátokkal játszunk a bronzmérkőzésen. A magyar válogatott legközelebb a januári Európa-bajnokságon harcolhatja ki az ötkarikás részvételt, a budapesti eseményen egy kvóta talál gazdára.

Kapcsolódó Cikkek