EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Cseke Katinka 30 kilót fogyott

Cseke Katinka egy indiai gyógynövény-receptúra  segítségével több mint húsz kilótól szabadult meg. A hatalmas eredmény mindenkit lenyűgözött, de azt kevesen hitték volna, hogy Katinka megállíthatatlan lesz, és eléri álomsúlyát. 

 

Cseke Katinka maga sem hitte volna, hogy micsoda utazás veszi kezdetét akkor, mikor Singh Viki egy indiai gyógynövény- receptúrát ajánlott neki. Több mint húsz kilót fogyott, de itt nem állt meg. 106 kilóról indult, és most 75-öt mutat alatta a mérleg.


– Minden a gyógynövény-receptúrával kezdődött, amelynek segítségével megindult a fogyás. Az első komolyabb változás a 80 kiló elérése volt, azóta egy indiai ajurvédikus orvos számomra összeállított étrendjét követem: nem eszem húst, tojást, tejtermékeket. Halat és rákot viszont igen. A glutént és az élesztőt pedig teljesen száműztem a menümből. Eleinte nehéz volt, aztán találtam pár helyet ahol nyugodtan ehetek, valamint megtaláltam mik azok az ételek, amelyek számomra is fogyaszthatók, és beállt a rend – mesélte a 47 éves színésznő. Katinka egészségesebb és csinosabb, mint valaha, amire környezte is felfigyelt.

-A kislányom végigélte velem ezt az utat, így neki nem olyan szembeötlő a változás, de például anyukámmal ritkábban találkozunk, ő mindig elájul, ha képet küldök neki magamról. A régi kollégák néha elmennek mellettem az utcán, mert nem ismernek meg, az ő fejükben a nagydarab énem él még – árulta el a  színésznő.


– Ezt a változást én most teljes lényemmel átélem. Levágattam például a hajam, és öt év után új ruhákat vettem magamnak. Eddig nem éreztem, hogy szeretnék új, csinos darabokat viselni, de most ennek is eljött az ideje.  Úgy érzem végre közelebb kerültem az álmaimhoz – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek