EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,94 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

Idén lenne húszéves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

Dióssy Klári vidám, élettel teli személyiség, aki a legnagyobb tragédia után is képes volt talpra állni. Kislánya halála óta új életet kezdett, de nem telik el úgy nap, hogy Adélka ne jutna az eszébe.


– Sokszor előjön a fájdalom. Mosolygok, de minden reggel amikor felkelek, hallom Adél hangját, de közben Máté is szól, hogy menjek be hozzá. Egy kicsit tudathasadásos dolog ez, nehéz kezelni, és bizony mindennap ott van – kezdte Dióssy Klári, akit a második házasságából született kisfia, a lassan ötéves Máté mindenért kárpótol.

Dióssy Klári
/Fotó: Mészáros Diána

– Nekem ez most így kerek ezzel a kis családdal. Egy anya és a kisfia között csakis szerelem lehet. A huszonéves pörgésem harminc fölött lecsillapodott, aztán negyvenévesen szültem egy gyereket, és visszajött a huszonéves Dióssy Klári. Nincs mese, nem lehet punnyadni” – magyarázta a műsorvezető, aki saját bevallása szerint épp olyan eleven gyerek volt, mint Máté. A kisfiú egyébként édestestvérként tekint az elhunyt Adélkára, fotóját őrzi a szobájában.


Tavaly az édesanyját is elvesztette

A tévés a közelmúltban az édesanyját is elvesztette. – Anyu teljesen váratlanul halt meg trombózis következtében. (…) A halála előtt öt hónappal költöztek Budapestre vidékről, Kunszentmártonból. Ez nagyon nagy dolog volt, hiszen apuval már mind a ketten elmúltak hetvenévesek, mégis jöttek, hogy közelebb legyenek a kis unokájukhoz, Mátéhoz. Szerették volna látni felnőni, és hogy egy kicsit fiatalítson rajtuk egy kisgyerek jelenléte. Öt hónapra rá összeesett, és két perc alatt meghalt, amivel egyáltalán nem számoltunk – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.