EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Külföld

Döbbenetes! Migránsok leitatták, majd megerőszakolták a 14 éves lányt

Újabb megdöbbentő szexuális erőszak derült ki Németországban. 13 és 14 éves libanoni migránsok először leitattak, majd orális szexre kényszerítettek egy velük hasonló korú lányt Észak-Rajna-Vesztfáliában – számol be az esetről a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Az újabb eset Hernében történt. Tanítás után egy közeli parkba ment a két migráns fiú két lánnyal. Útközben egy kioszkban egy üveg vodkát és Red Bullt vettek. A fiúk biztatták a lányokat, hogy igyanak a vodkából, de nem akartak. Erre a libanoni fiúk lefogták a 14 éves lányt és akarata ellenére nagy mennyiségű italt öntöttek a szájába. A másik lány próbálta megakadályozni ezt, ám amikor látta, hogy barátnőjét elrángatták a bokrok közé, pánikszerűen elrohant. Annyit még látott, hogy az idősebb fiú a lányt megerőszakolta. A rendőrség szerint aztán a másik is ugyanezt tette a lánnyal. Végül a magatehetetlen és teljesen részeg lányt otthagyták a bokrok között – tudatja a portál.


A V4NA beszámolója szerint a kislány valahogy el tudott vánszorogni egy villamosmegállóig, a villamoson esett össze. Mentő vitte kórházba. A vizsgálatok szerint súlyos alkoholmérgezést szenvedett.

A tetteseket később meg tudta nevezni, mert a fiatalabbik az osztálytársa. A két gyanúsított a rendőröknek semmiféle megbánást nem tanúsított. Mindketten tagadják a történteket. A 14 éves fiúnak ráadásul már voltak rendőrségi ügyei. Most nemi erőszak és testi sértés miatt indult ellene eljárás. 13 éves társa nem büntethető. Néhány napja öt bevándorló fiú vert és erőszakolt meg egy 18 éves német lányt – közli a portál.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek