EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Egy jósnő előre látta Borbély Alexandra sikereit

Peller Mariann két éve indította útjára az Utazás a lelked körül című műsorát, amiben hétről hétre egy-egy ismert emberrel beszélget hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról. A legfrissebb epizód vendége Borbély Alexandra volt, akinek a családi minta hatására már kiskorában kialakult a hite.

Fotó: MTI

“Gyerekkorom óta hiszek Istenben, mindig beszélgettem vele, ami mindig erőt adott. Anyukámnak meg apukámnak is erőt adott, amikor elég fiatalon betegek voltak. Válaszokat is kaptam, nekem ez nagyon természetes volt, attól is, hogy a nagymamám meg az anyukám nagyon hívők, úgy mutattak erre rá, hogy nem volt benne kényszer, csak szeretet. Volt egy papunk, György Ferenc, aki úgy vezetett be ebbe az egészbe, hogy szórakoztató volt és humoros. Imádtuk a hittanórákat. A bibliai történeteket úgy mesélte el, hogy röhögtünk, sosem unatkoztunk –kezdte Mariann műsorában Borbély Alexandra, aki mindig kimutatja az érzelmeit, őszintén és nyíltan beszél bármiről, pedig mint kiderült, otthonról egyáltalán nem ezt hozza.


“Apukám miatt racionálisabb vagyok, ő egy szigorú vezető ember, aki nehezen mutatja ki az érzelmeit. Mostmár szerencsére egyre gyakrabban. Sokat tanultam abból, amikor ideköltöztem Budapestre, és a Csuja Fannival felvettek minket a Nemzeti Színház Stúdióba, és azt mondták, hogy hát figyi nincs hol laknod, gyere hozzánk. Ez hihetetlen volt, hisz nem is ismertek. Ott minden este leültünk és beszélgettünk mindenről, a Zsuzsi, Imre felesége is. Én nem is tudtam, hogy van ilyen, hogy nincsenek tabuk, hogy ilyen közvetlenül bármiről lehet beszélni. Én ezt hazavittem, hogy beszélgessünk minden bajról, semmi sem kínos, és ez jó hatással volt a családra – magyarázta Szandi, aki 2017-ben Berlinben vehette át a legjobb színésznőnek járó Európai Filmdíjat Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjében nyújtott alakításáért. Mint az a műsorból kiderült, egy jós ezt már előre látta.

“Egyszer valaki kártyával jósolt nekem. Körülbelül két évvel azelőtt, hogy megkaptam a díjaimat, azt mondta, hogy nagyon nagy karrierem lesz külföldön. Akkor azt gondoltam, hogy azért mondja, merthogy én Szlovákiából vagyok és Pesten van a karrierem, és ez a külföldi lehetőség. Végig ezt gondoltam. Aztán az egész felhajtás után leesett, hogy mire gondolt a jós igazából. Nem is vágytam ilyenekre, nem érdekelt Hollywood. Nekem már Budapest is magas léc volt felvidékiként. Voltak elképzeléseim, például, hogy legyek egy magazin címlapján, és ezek bekövetkeztek” – tette hozzá.


Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó Cikkek