2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Eger

Egyéni tálcás étkeztetés

A betegek komfortját szolgálja a Markhot Ferenc Kórházban két osztályon bevezetett egyéni tálcás étkeztetés. Egyelőre 300 darab egyéni tálcás szettet vásároltak meg, a hozzá tartozó kiegészítőkkel, közel 30 millió forint értékben.

A korszerű, zárt rendszerű, higiénikus és kulturált rendszer az ételt 45-50 percig is melegen tartja. A bevezetést az ortopédiai és az urológiai osztályon kezdte meg a kórház, és fokozatosan minden osztályra kiterjeszti. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Játszótér is lesz a laktanya helyén

  Játszótér is lesz a laktanya helyén

  A volt Vay Ádám laktanya területén Európai uniós pályázatból, mintegy 1,7 milliárd forintból rehabilitálják a 163 ezer négyzetmétert érintő területet. A volt parancsnoki épületet felújítják, parkolókat, utakat hoznak létre, fásítás és parkosítás történik meg.