EUR: 326,36 Ft
CHF: 294,66 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Egyre népszerűbb a Magyar Állampapír

A Magyar Állampapír Plusz állománya átlépte az 1000 milliárd forintot – jelentette be hétfőn Facebook-oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter.

A pénzügyi tárca vezetője hangsúlyozta: a Magyar Állampapír Plusz népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a több mint 1000 milliárd forintot mindössze négy hét alatt jegyezték le. Varga úgy véli: az új lakossági állampapír egyszerű, átlátható termék, kiemelkedően magas a hozama, könnyen elérhető, az évente növekvő kamatozás rövid és hosszú távon egyaránt kiemelkedő befektetést kínál, és kamatadót sem kell utána fizetni.


MTI/TASR/Martin Baumann

– Ezzel az egész ország jól jár, az embereknek biztonságos és jól jövedelmező befektetést kínál, az állam gazdálkodásának pedig stabilitást nyújt – mondta Varga Mihály.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni

  Külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni

  A szennyvíziszap külföldről történő behozatalát a magyar hatóságok a jövőben nem fogják engedélyezni – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Szarka Tamás a költészetről, Tusványoson

  Szarka Tamás a költészetről, Tusványoson

  Szarka Tamás immár 40 éve áll színpadon. Dalaira a már jól ismert, sajátos stílus jellemző irodalmi értékű szövegvilága mellett. Zenéje és versei hatnak az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre.

 • Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

  Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.