EUR: 352,48 Ft
CHF: 330,87 Ft
2020. július 07., kedd
Apollónia

Belföld

Egyre népszerűbb a Magyar Állampapír

A Magyar Állampapír Plusz állománya átlépte az 1000 milliárd forintot – jelentette be hétfőn Facebook-oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter.

A pénzügyi tárca vezetője hangsúlyozta: a Magyar Állampapír Plusz népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a több mint 1000 milliárd forintot mindössze négy hét alatt jegyezték le. Varga úgy véli: az új lakossági állampapír egyszerű, átlátható termék, kiemelkedően magas a hozama, könnyen elérhető, az évente növekvő kamatozás rövid és hosszú távon egyaránt kiemelkedő befektetést kínál, és kamatadót sem kell utána fizetni.


MTI/TASR/Martin Baumann

– Ezzel az egész ország jól jár, az embereknek biztonságos és jól jövedelmező befektetést kínál, az állam gazdálkodásának pedig stabilitást nyújt – mondta Varga Mihály.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Maul Pincészet – Lilla 2018

    Maul Pincészet – Lilla 2018

    Kivételes, bíborvörös, sötét szín, lilás reflexekkel. Páratlanul fűszeres, aromagazdag illatokkal nyit, amelyek már az első kortynál is intenzíven érezhetőek.

  • Gyurcsányék újra a magyar családok ellen fordultak

    Gyurcsányék újra a magyar családok ellen fordultak

    Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az LMP-sek, tehát a teljes baloldal megint egyértelművé tette, hogy nekik nem a magyar gyermekek, nem a magyar édesanyák és édesapák az elsők – jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.