EUR: 325,73 Ft
CHF: 299,19 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Egyre népszerűbb Gül Baba Türbéje

A komplexumot júniusban, háromnegyed évvel a megnyitást követően közel 7 ezer turista látogatta meg. Rekordlátogatottsággal zárta az első fél évet a budapesti látványosságok között az egyszerre régi és új nevezetesség.

A Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány a múlt hónapban a korábban mért látogatottságok közel kétszeresét regisztrálta, ami nem csoda, hiszen pezsgő kulturális élet zajlik. A budapesti látványosságot többségében magyarok látogatják, de a turisták közel negyven százaléka külföldről érkezik, főként Törökországból.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

    Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

    Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.

  • Merkel: Köszönet Magyarországnak

    Merkel: Köszönet Magyarországnak

    Köszönetét fejezte ki Magyarországnak a német egység megteremtésében játszott szerepéért a német kancellár a soproni evangélikus templomban tartott hétfői, a harminc évvel ezelőtti Páneurópai Piknik évfordulója alkalmából tartott istentiszteleten.