2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Egyre többen érdeklődnek a fővárosi sportos vakáció iránt

Évről évre egyre többen érdeklődnek a fővárosi önkormányzat által szervezett Sportos vakáció a városban program iránt, amelyben a gyerekek többféle sportot is kipróbálhatnak – mondta Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Az ingyenes programot hetedik alkalommal rendezik meg Budapesten általános és középiskolás diákoknak a két és fél hónapos nyári szünetben.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra elmondta: a programban már több ezer gyerek vesz részt.

Az érdeklődök többféle sportot is kipróbálhatnak, de megismerkedhetnek a színpadi mozgással, néptánccal és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny

    Ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny

    Nem csak fizikai, hanem ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny, amelynek lebontása a Szovjetuniótól való elszakadás első mozzanata volt – mondta Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

  • Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

    Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

    A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, hogy a migrációpárti erők célja egyrészt az olasz kormány nyomás alá helyezése, másrészt az is, hogy az európai országok mihamarabb befogadják és valamifajta automatizmus alapján osszák szét az érkezőket.