2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

Eljegyezte kedvesét Forró Bence

Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni Nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott. A szerelmesek már a családalapítást tervezik.

Fotó: Cser Dániel

A tavalyi évhez hasonlóan idén is izgalmas és érdekes témákkal várja a nézőket a Duna Televízió népszerű magazinműsora, a Balatoni Nyár.


– Sűrű hónapok állnak előttem, szeptemberig egy perc nyugtom sem lesz, de ezt egy cseppet sem bánom, jó érzés volt a Balaton-partra visszatérni – kezdte a Lokálnak Forró Bence, aki négy évvel ezelőtt ismerkedett meg szerelmével, Flórával, és fél éve el is jegyezte.

– Nem húszéves fejjel ismerkedtünk meg, így már a kapcsolatunk elején éreztük, hogy ez bizony komoly lesz. Fél év után összebútoroztunk, és azóta is együtt élünk, épp nemrég költözködtünk. A lánykérés szuperül sikerült, szerintem kellőképp meglepődött. Szentpéterváron béreltem ki egy kis csónakot, amit először túl drágának tartott. Én persze ragaszkodtam az ötlethez, és utólag már ő is megértette, hogy mire a nagy felhajtás – magyarázta a tévés, aki esküvőt egyelőre nem tervez, az apaság gondolata ugyanakkor egyre inkább foglalkoztatja.


– 33 éves vagyok, szeretnék fiatal apuka lenni, így a családalapítás már egyértelműen napirenden van. Két gyermekre vágyunk, egy fiúra és egy lányra, lehetőleg ebben a sorrendben, de persze csak az a fontos, hogy egészségesek legyenek. Az esküvőszervezést viszont nem kapkodjuk el, szeretnénk a jegyes időszakot is kiélvezni – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Van kiút az alkohol poklából

    Van kiút az alkohol poklából

    20 év alatt felére csökkent hazánkban az alkoholisták száma, de az adatok még mindig elkeserítőek. De van kiút a mámoros pokolból. Attila például 12 éve jár az Anonim Alkoholisták klubjába.

  • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.