2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Elképesztő! Táltosbaba született Piliscsabán

Nem kis meglepetés érte a szülés után Kotriczné Zsuzsa lányát, aki babája világra jöttének másnapján vette észre, hogy a kicsi foggal született.

A TV2 reggeli adásában kiderült, hogy hatezer esetből egyszer fordul elő, hogy egy kisbaba foggal a szájában születik meg.

Kotriczné Zsuzsa unokája volt ez az egy, a büszke nagymama pedig boldogan mesélt a részletekről a Mokkában. Hogy hogyan fordulhat elő ilyen, arról Dr. Botos Dániel fogorvos a stúdióban beszélt, Sólyomfi-Nagy Zoltán néprajzkutató, táltos pedig spirituális szemszögből közelítette meg a témát.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.