2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Ellenzéki roncsderbi: Augusztusban hirdet programot Berki Krisztián

Az új fő­pol­gár­mes­ter-je­lölt a Mokka hétfő reg­geli adá­sá­ban be­szélt rész­le­te­sen a ter­ve­i­ről és nekiment Tarlós István főpolgármesternek. 

Mint arról pénteken a Lokál is beszámolt, Berki Krisztián egy medencés videóval jelentette be, hogy idén ő is beszáll a főpolgármesteri posztért zajló csatába. Nem meglepő, hogy többen csak viccnek gondolták a bejelentést, ám most úgy tűnik, teljesen komolyan gondolja a dolgot. Terveiről a TV2 Mokka műsorában beszélt hétfőn reggel.


“Felelősségtudat, professzionális csapat, a szakemberekből álló háttér, és persze a budapesti lakosok bevonása” – emelte ki előnyeit Berki, aki független színekben indul, miközben azt mondja: ő vagy teljes erőbedobással csinál valamit, vagy sehogy.

Bár a műsorvezető, Istenes László szerint függetlenként még senki nem ért el sok sikert, a komoly arcát mutató Berki szerint sok mindent nem láttunk még a világon. A műsorban szintén vendégeskedő Jeszenszky Zsolt politikai hobbista véleménye szerint Berki abszolút komolyan vehető.

”A lényeg nem a személye, sokkal inkább az, hogy mit szeretne tenni a fővárosért. Ezt azonban még homály fedi, Berki ugyanis csak augusztus első hetében ismerteti a programját.”

Berki biztos benne, hogy ha Tarlós adna neki 8 percet, utána mindenképp komolyan venné, jelenleg maga is úgy véli, hogy még bizonyítania kell a hitelesség terén – írja a Ripost.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.