EUR: 324,59 Ft
CHF: 298,96 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Érkeznek az óriások Komáromba

Elképesztő programokkal és látványos bemutatókkal várják az érdeklődőket 2019.08.08 és 11. között Komáromban, a Monostori Erődben a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon.

A szervezők felsorolása szerint látható lesz 1500 Amerikai Autó, OFF Road, Felvonulás, Low Rider Show, Gumifüstölés, Big Foot Show, KING OF THE FORT, és természetesen koncertek is lesznek.


Az off roadon, aki úgy érzi, hogy nem elég a gumifüstölés, többre képes az autója, nem csak az aszfaltot koptatja, adott lesz a lehetőség, hogy az új off road pályát kipróbálja. Erre a célra direkt kialakítottak egy pályát, ahol az adrenalinfüggők megmutathatják, mire is képesek az autójukkal.

Nem is kérdés, hogy egy ilyen eseményen nem maradhat el a gumifüstölés sem. Durranásig feszül a hangulat pénteken és szombaton délután az aszfalt pályán! Bárki kipróbálhatja tudását, de nem árt, ha a jelentkezők bőségesen “feltankolnak” gumikból is.


Egy ilyen fesztiválon elmaradhatatlanok az óriások is. Az érdeklődők egyenesen élőben nézhetik végig, hogy zúznak a Big Foot-ok! Semmi nem állítja meg őket! Pénteken és szombaton az aszfalt pályán törnek az “óriások”.

Amerikában nagy divat, itthon igazi különlegesség a Low Rider. Most kiderül, hogy működik és mire képes a Low Rider!

Ebben az évben egy vadonatúj program is várja az érdeklődőket, ez pedig nem más, mint az Extrém Enduro Kupa és Freestyle a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon!

No és persze, nem maradhat el a felvonulás sem.

A szervezők leírásából megtudható, milyen feltételekkel állhat be valaki a sorba.

Járművet az vezethet, aki a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől eltiltva nincs; a jármű a biztonságos vezetésre képes állapotban van, továbbá a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.

Személyt szállítani csak a járműnek e célra kialakított álló- vagy ülőhely részén szabad. A passzív biztonsági eszközöket rendeltetésszerűen használni kell (biztonsági övvel kell magukat rögzíteni). Személyt szállítani csak a járműnek e célra kialakított álló- vagy ülőhely részén szabad. A passzív biztonsági eszközöket rendeltetésszerűen használni kell (biztonsági övvel kell magukat rögzíteni).

A közlekedésben olyan járművel szabad részt venni, amelynek jogszabályban meghatározott érvényes hatósági engedélye van; amelyre külön jogszabályban meghatározott számú, típusú és elhelyezésű hatósági jelzés(ek) [rendszámtábla(ák)] van(nak) felszerelve; amelynek műszaki-, biztonsági- és környezetvédelmi jellemzői megfelelnek a jogszabályban meghatározott feltételeknek; amely az utat és tartozékait nem rongálja és azok környezetét nem szennyezi; amelyre a külön jogszabályban meghatározottak szerinti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási fedezet fennáll. A jármű vezetője, mielőtt a járművel a telephelyről (így különösen a garázsból) elindul, köteles a kormányberendezés, a fékberendezés, a gumiabroncsok valamint a kötelezően előírt világító- és fényjelző berendezések állapotát (működését), továbbá a hatósági jelzés(ek) [rendszámtábla(ák)] meglétét, állapotát – az adott körülmények között indokolt módon-ellenőrizni.
Ha a jármű ezen rendelkezéseknek nem felel meg, az üzembentartó nem engedheti meg, hogy a vezető a járművel elinduljon és az indulást köteles megakadályozni, a vezető a járművel nem indulhat el és az indulásra vonatkozó utasítás végrehajtását köteles megtagadni. A jármű hatósági engedélyét –ha jogszabály eltérően nem rendelkezik- a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania. A hatósági jelzés(eke)t [rendszámtábla(áka)t] a járművön a felszerelésre kijelölt helyen, jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni, letakarni vagy jogosulatlanul eltávolítani.

 

Kapcsolódó Cikkek