2019. augusztus 23., péntek
Bence

Tech

Ettől cikibb dolgot még nem fotózott a Google utcaképes autója

Amióta útnak indult a Google térképének utcakép szolgáltatása, több vicces és bizarr pillanatot is megörökített az elmúlt évek során. 

Most egy újabb darabbal bővült ez a “gyűjtemény”, hiszen egy amerikai férfit akkor kapott lencsevégre a Street View járgánya, amikor az egy rossz lépést követően legurult a háza előtti lépcsőn. A felvétel egyébként Hoboken város egyik utcáján készült New York közelében.

Kapcsolódó Cikkek

  • A gépezők viadala – Indul Magyarország legnagyobb IT versenye

    A gépezők viadala – Indul Magyarország legnagyobb IT versenye

    Indul Magyarország legnagyobb IT versenye, A gépezők viadala. Az informatikusok nem a mesterséges intelligenciától, hanem a szaktudás gyors elévülésétől félnek a legjobban, ismereteik tágítására pedig kiváló alkalom az Országos IT Megmérettetés.

  • Újabb két magyar startup került az európai egészségügyi innováció élvonalába

    Újabb két magyar startup került az európai egészségügyi innováció élvonalába

    Két magyar team, az orvosi oktatóalkalmazást fejlesztő InSimu Patient és a nemzetközi teleradiológiát forradalmasító Sineko is elnyert 25 000 eurót az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő EIT Health InnoStars Awards startupversenyen. A négy hónapos program során személyre szabott mentori támogatáshoz és két európai bootcamp tréningen való részvételi lehetőséghez jutott a két magyar, öt portugál, két-két lengyel és lett, valamint egy-egy cseh, litván, olasz és román csapat.