2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Tar­lós Ist­ván­nak üzent Berki Krisz­tián

A Ripost megkereste Berkit a mokkás beszélgetés után, hogy arról faggassa, mit szeretne megbeszélni 8 percben a főpolgármesterrel, ám az izomceleb homályosan válaszolt a kérdésre.

“Nem vágyam találkozni Tarlóssal, de ha megnyerem a választásokat, akkor le szeretnék ülni a leköszönő főpolgármesterrel. Ez nem törvényszerű, de úgy érzem, egy fejlett európai város vezetőjének illendő” – kezdte Berki, majd hozzátette, miért lenne elég 8 perc Tarlós meggyőzésére.


Amit két felnőtt, értelmes férfi ennyi idő alatt nem tud megbeszélni, azt nem is érdemes – fogalmazott sejtelmesen.

Berki hétfő reggel a Facebookon is nekiment a jelenlegi polgármesternek, mégpedig a nyugdíjkorhatár miatt.

“Budapest jelenlegi főpolgármestere, Tarlós felszólította nyilvánosan a 64. életévüket már betöltött magyar és Budapesten elő állampolgárokat azon belül is a pedagógusokat “a nyugdíjkorhatár azért van mert ott el kell menni nyugdíjba Tarlós úr jelenleg 71 éves. Ön szerint Tarlós menjen vagy maradjon?” – tette fel a kérdést a Facebookon.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.