EUR: 330,99 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Külföld

Ezzel a képpel búcsúzott Orbán Viktor

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke már harminc éve hatalmas tömegek előtt tart beszédet a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor színpadán.

Így történt ez idén is, amikor a miniszterelnök arról beszélt, hogy mit gondol a világban zajló folyamatokról, merre van az előre a Kárpát-medencei magyarságnak és hogy mit hoz a jövő Közép-Európának. A kormányfő kötetlen formában mesélte el, miért kell megőriznünk identitásunkat, miért kell összefognunk szomszédainkkal és miért kell megvívnunk a csatáinkat Brüsszellel.


Orbán Viktor szombati beszéde után vasárnap már haza is indult, a búcsú pillanatait pedig közösségi oldalán is megosztotta.

Jövőre ugyanitt // See you next year

Gepostet von Orbán Viktor am Sonntag, 28. Juli 2019

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket, főző edényeket és más értékes ókori tárgyakat találtak búvárrégészek Lord Elgin Kitera görög szigetnél 1802-ben elsüllyedt hajójának, a Mentornak a roncsában.

 • Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Az Egyesült Államokban megvizsgált bébiételek döntő része ólmot és más nehézfémeket tartalmazott. Healthy Babies Bright Futures (HBBF) által bevizsgált 68 márka 168 bébiételének 95 százaléka volt nehézfémekkel, ólommal, arzénnal, higannyal, vagy kadmiummal szennyezett.

 • Brexit: Halasszák is el, meg nem is!

  Brexit: Halasszák is el, meg nem is!

  Boris Johnson formálisan kezdeményezte szombat éjjel az uniós állam- és kormányfők alkotta Európai Tanácsnak küldött levelében a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztását, egy másik levélben ugyanakkor közölte a testülettel, hogy károsnak tartaná a kérés teljesítését.