EUR: 345,76 Ft
CHF: 320,03 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Belföld

Fidesz: Karácsony alkalmatlan, a többieket meg csak a hatalom érdekli

Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan a főváros vezetésére, még egy kerületet sem tud vezetni, a többieket meg csak a hatalom és a pénz érdekli – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

A párt arra reagált, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: hat ellenzéki párt, az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP és a Momentum megállapodott arról, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen támogatott jelölteket indítanak az összes budapesti kerületben.


A Fidesz ezzel kapcsolatban közölte: az ellenzéki pártokat nem Budapest, hanem a hatalmi osztozkodás vezérli, “a háttérben marakodnak, egymást és még Karácsony Gergelyt is átvágják”.

“Ez a szivárványkoalíció a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergellyel, Gyurcsányékkal, a szocialistákkal, a Jobbikkal, a momentumosokkal, az LMP-sekkel egy napot se lenne képes együtt dolgozni a fővárosért” – fogalmaztak Hozzátették: alkalmatlanságukkal és hatalmi marakodásukkal együtt tennék tönkre mindazokat az eredményeket, amelyeket Budapest az elmúlt években Tarlós István és a kormány közös munkájával elért.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek