EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb

Fidesz: Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát!

“Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát!” – így reagált a Fidesz arra, hogy az MSZP-Párbeszéd főpolgármesterjelöltje azt ígéri, ha megválasztják, akkor a főváros létrehoz egy úgynevezett Budapesti Tudományos Akadémiát.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: mielőtt Karácsony Gergely tudományos akadémiák alapításába kezd, előbb Zugló polgármestereként “tegye végre rendbe” a kerület ügyeit. Tegye ingyenessé a zuglóiak parkolását, mindaddig, “amíg nem rendezi a parkolási káoszt, amit ő okozott a kerületnek” – sorolta a Fidesz, amely szerint “Karácsony Gergely alkalmatlansága minden egyes nap milliós kárt okoz a zuglóiaknak”.


“A Magyar Tudományos Akadémia működése biztosított, több kutatás lesz több pénzből” – szögezte le közleményében a Fidesz, hozzátéve: a 2020-as költségvetésben 32 milliárd forinttal tovább növelik a kutatás-fejlesztés és innováció támogatását.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.