EUR: 345,78 Ft
CHF: 320,28 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Egyéb

Fidesz: Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát!

“Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát!” – így reagált a Fidesz arra, hogy az MSZP-Párbeszéd főpolgármesterjelöltje azt ígéri, ha megválasztják, akkor a főváros létrehoz egy úgynevezett Budapesti Tudományos Akadémiát.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: mielőtt Karácsony Gergely tudományos akadémiák alapításába kezd, előbb Zugló polgármestereként “tegye végre rendbe” a kerület ügyeit. Tegye ingyenessé a zuglóiak parkolását, mindaddig, “amíg nem rendezi a parkolási káoszt, amit ő okozott a kerületnek” – sorolta a Fidesz, amely szerint “Karácsony Gergely alkalmatlansága minden egyes nap milliós kárt okoz a zuglóiaknak”.


“A Magyar Tudományos Akadémia működése biztosított, több kutatás lesz több pénzből” – szögezte le közleményében a Fidesz, hozzátéve: a 2020-as költségvetésben 32 milliárd forinttal tovább növelik a kutatás-fejlesztés és innováció támogatását.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.