EUR: 327,36 Ft
CHF: 300,58 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Folytatódik az ellenzéki roncsderbi: főpolgármester lenne Berki

Lassan több az ellenzéki főpolgármester-jelölt, mint a szúnyog: a parkolómutyiról elhíresült Karácsony Gergely, a liberális Sermer Ádám és a beszólásairól ismert Puzsér Róbert után, most Berki Krisztián hivatásos celeb jelentkezett be Budapest vezetésére.

Lassan bárki azt hiszi, hogy főpolgármester lehet? – gondolhatják a pestiek, miután az eddigi vállalhatatlan és alkalmatlan jelöltek után újabb hihetetlen kihívója akadt Tarlós István főpolgármesternek.


– Igen, októberben én leszek Budapest következő főpolgármestere – fogalmazott magabiztosan Facebook-videójában Berki Krisztián, miközben ruhástul lépett ki egy medencéből.

– Amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova – indokolta lépését Berki, aki egyik ellenzéki riválisának külön is üzent: „Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben.”


„Lehet, hogy a végén Berki még a Viszkist, nagy barátját is beveszi a csapatba, hogy ő lehessen főpolgármester-helyettes?” – jegyezte meg viccesen a Ripost.

A komolytalan jelöltek listája így tehát még egy névvel bővült. Berkin kívül a Zuglót tönkretevő Karácsony Gergely, a liberális Sermer Ádám és a nagyszájú megmondóember Puzsér Róbert van versenyben az ellenzéki roncsderbiből a főpolgármesteri címért.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hamarosan véget ér a körúti villamosvonal felújítása

  Hamarosan véget ér a körúti villamosvonal felújítása

  Az utolsó szakaszába lépett a körúti villamosvonal felújítása, ezért augusztus 31-ig a 4-es és a 6-os villamos csak a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik, a tanév kezdetétől, szeptember 2-től pedig ismét a teljes vonalon közlekedik.

 • A Nap képe: Virágba borulva

  A Nap képe: Virágba borulva

  18 virágkocsit, 10 hazai és 17 külföldi művészeti csoportot láthatott a közönség, miközben végig vonult a menet az ötvenedik debreceni virágkarnevál hat kilométeres útvonalán.

 • Kanada volt miniszterelnökével tárgyalt Orbán Viktor

  Kanada volt miniszterelnökével tárgyalt Orbán Viktor

  Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt a karmelita kolostorban fogadta Stephen Harpert, Kanada korábbi miniszterelnökét, a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) elnökét – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.