2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Folytatódik az ellenzéki roncsderbi: kiviharzott a stúdióból Berki

 Berki Krisztián, a folytatódó ellenzéki roncsderbi legújabb szereplője fogta magát, és élő adásban kiviharzott az ATV stúdiójából kedd este – írta a Ripost. A főpolgármester-jelölt sze­rint a műsorvezető, Rónai Egon rossz­in­du­la­túan állt hozzá, mert ő nem MTK-, hanem Fradi-druk­ker.

– Amit az ellenzéktől láttunk itt a főpolgármester-előválasztás során, az egy Muppet Show volt – indokolta indulását az exfocista Berki az ATV stúdiójában, ahol Rónai Egon kérdezte. Berki szerint a többi ellenzéki jelölt – a parkolómutyiról elhíresült Karácsony Gergely, a liberális Sermer Ádám és a nagyszájú Puzsér Róbert – „tornából felmentett”, nem elég ápolt és igényes, illetve az egyikük szerinte 40 éves koráig az anyjával élt. (Később a Borsnak elmondta, hogy Puzsérra gondolt.)


A tévéstúdióban elmondta, kampányában biztosan gondot jelent majd, hogy legyen elég fehér inge, ugyanis a ruhadarabot egy viselés után kidobja, a szabója pedig épp szabadságon van. Berki szerint százmillió forintból fog kampányolni, amit az őt támogató partnereitől kap. A főpolgármesteri fizetését pedig kisorsolja majd a budapestiek között.

Berki kifejtette, hogy szerinte 65 év felett mindenkinek nyugdíjba kell vonulnia, ezért Tarlós István főpolgármestert egy évig megtartaná tanácsadóként, majd hazaküldené az unokáihoz.


A beszélgetés egy pontján Berki sértődötten felpattant a székéből, közölte, hogy ő nem szimpatikus a műsorvezetőnek, mert míg Berki Ferencváros-, addig Rónai MTK-drukker. Ezt követően az ellenzéki roncsderbi negyedik indulója kiviharzott a stúdióból. Berki később ezt azzal magyarázta, hogy sietnie kellett, mivel a feleségével randizott.

Berki botrányosan távozott az Egyenes beszédből

Krisztian Berki #aberki bejött az Egyenes beszédbe és úgy ment ki a stúdióból, mint még senki.

Gepostet von atv.hu am Dienstag, 23. Juli 2019

 

„Tudom, hogy a többi ellenzéki jelölt az anyjával lakik, de én ha már ezzel a fullos csajjal vacsorázhatok, nem késhetünk az étterembe foglalt időpontról” – írta Facebook-oldalán Berki, akinek önbizalomért nem kell a szomszédba mennie: a Borsnak például Donald Trump amerikai elnökhöz hasonlította magát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.