EUR: 325,86 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Görög pokolból menekülnek a magyarok

Imádják a magyar turisták Görögországot, idén is rengeteg család döntött úgy, hogy a Halki­dikí-fél­szi­ge­tre megy nyaralni. A közkedvelt üdülőhelyre azonban halálos áldozatokat követelő vihar csapott le, a népszerű tévés, Czippán Anett is csak a szerencsének köszönheti az életét.

Rémálomba torkollott a magyarok görögországi nyaralása. A 165 km/órás szél és a jégeső mindent szétvert, kukák és napernyők repkedtek a levegőben, megrongálva ezzel több száz autót és épületet. A katasztrófában 7 ember meghalt, egy halász eltűnt, és legalább 140 embert kellett kórházba vinni. A magyarok szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták. ” Három magyar állampolgár enyhe sérülésekről (zúzódás, horzsolás) számolt be, amelyek orvosi vagy kórházi ellátást nem igényeltek” – tudta meg a magyar külügyminisztériumtól a Ripost.


A legtöbben minél előtt haza akarnak jönni, de repülő híján sokan a pályaudvaron várakoznak, beleértve azokat is akiknek az autójuk ment tönkre.

(Fotó: Facebook)

Czippán Anett a családjával utazott a görög szigetre, ahol terv szerint két hétig pihentek volna. A vihar azonban az ő nyaralásukat is tönkretette.


“Olyan vihar kerekedett, hogy ilyet még sosem éltem át. Mi a szállodában, védett helyen voltunk. Velünk minden rendben. Bentről néztük végig, mi történik és borzalmas érzés volt! Hála Isten, hogy nem voltunk kint azokban a pillanatokban. Nagy a pusztítás, fák dőltek ki, épületek rongálódtak meg” – mondta a Ripostnak a műsorvezető, aki közösségi oldaláról is bejelentkezett.

“Nincs villany, nincs víz, tehát muszáj a tengerből felvinnünk, hogy tudjuk a mosdót használni. Mindenki dolgozik ezerrel, hogy visszaálljon valamiféle állapot” – írta Facebook-oldalán.

(Fotó: Facebook)

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.