2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Belföld

Hamarosan programot hirdet Berki

Professzionális, szakemberekből álló háttérgárdát és a fővárosi lakosok bevonását ígéri főpolgármesterként Berki Krisztián, aki – bár egy medencéből kilépve, csuromvizes ingben, gatyában jelentette be indulását, a TV2-nek adott interjúja szerint – nagyon is komolyan veszi, hogy ősztől átveszi a város vezetését.

Habár a TV2 műsorvezetője, Istenes László is megkérdőjelezte Berki Krisztián elhatározásának komolyságát, a leginkább a bulvárlapokból ismert üzletember a Mokka műsorában is megerősítette, hogy elindul az őszi főpolgármesteri választáson, és ígérete szerint augusztus elején bemutatja programját is.


– Felelősségtudat, professzionális csapat, a szakemberekből álló háttér, és persze a budapesti lakosok bevonása – ezeket az előnyöket emelte ki saját maga mellett szólva Berki, aki hangsúlyozta: teljes erőbedobással készül a választásra.

– Ha valamit el akarsz intézni, nem rohangászol másokhoz egyeztetni – hangsúlyozta az egykor herevasalásával is népszerűségre törekvő bulvárhős, aki éppen ezért függetlenként indul a megmérettetésen. – Mégis milyen színekben kellene indulnom? – kérdezett vissza, amikor a riporter arra figyelmeztette, hogy párttámogatás nélkül kevés esélye lehet Tarlós István főpolgármesterrel szemben, akit Berki „nyugdíjba küldene”.


A Mokka stúdiójába szakértőként meghívott Jeszenszky Zsolt politikai hobbista szerint Berki abszolút komolyan vehető jelölt. Jeszenszky – bár méltatta Berki megkerülhetetlen, karizmatikus személyiségét, és kiemelte, hogy Berki semmivel sem komolytalanabb, mint az ellenzéki oldal indulói: Karácsony Gergely, Sermer Ádám vagy Puzsér Róbert – úgy vélekedett, hogy a nyolc éve kiváló munkát végző Tarlóssal szemben jelenleg egyiküknek sincs esélye.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási verseny van a világban a szakképzett munkaerőért

    Óriási verseny van a világban a szakképzett munkaerőért

    Óriási verseny van a világban az országok között a szakképzett munkaerőért, ebben Magyarország jó helyen áll, mutatja ezt az is, hogy minden eddiginél több szakmában tudott versenyzőt nevezni a fiatal szakemberek világversenyére – nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az MTI-nek, miután Kazanyban vasárnap felkereste a WorldSkills rendezvényen induló magyar versenyzőket.

  • Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

    Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

    Augusztus utolsó napjaiban is marad a nyárias meleg, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Továbbra is sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek záporok, zivatarok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.