2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Eger

Hatalmas buli volt az álomlagzi!

A Média-Hatvan Kft. szervezésében indult egy nyereményjáték, melynek keretén belül egy párnak megszervezték az álomlagziját. Szilvia és József már házasok, az esküvőjük pedig örök emlék marad.

Kifinomult dekoráció, meghitt hangulat és boldogság. Ezek jellemezték a Nyerd meg a lagzid! elnevezésű játék győzteseinek nagy napját. A Média-Hatvan Kft. hirdette meg a pályázatot, amelyben a házasulandó párok egy komplett lagzit nyerhettek meg. Összesítve Pesádi Szilvia és Patai József kapta a legtöbb pontot a zsűritől és a Facebook-szavazóktól, így a szerelmeseknek sem a szervezéssel, sem az anyagiakkal nem kellett törődniük. A rendezők minden feladatot és esetleges nehézséget megoldottak helyettük. Gondoskodtak az esküvői ruhákról, a fotósról és a videósról is. Az lagzinak és a mulatozásnak a Nagy Endre Rendezvényterem adott helyet, ahol harmonikus és elegáns dekoráció fogadta a friss házasokat és a vendégeket. 


– Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus lehetőséget kaptunk, hogy teljesüljön egy álmunk. Gyönyörűen feldíszítették a helyszínt, tetszettek a virágok és az apró részletek – mondta Patai-Pesádi Szilvia, az újdonsült feleség. – Hihetetlen, hogy mennyire szép volt a helyszín, amikor beléptem a terembe nagyon meglepődtem. Remekül eltalálták, hogy mit szeretnénk, és a hangulat is jól alakult – részletezte Patai József, a boldog férj.

A szervezők gondoskodtak az italról és a finom falatokról, a menüsort a párral közösen állították össze. A lakodalomra jegyet is lehetett vásárolni, így azok is ellátogathattak az eseményre, akik nem ismerték a szerelmeseket. Báthy Izabella és Püspöki Róbert három éve alkotnak egy párt és tervezik összekötni az életüket. Remek lehetőségnek tartották ezt a lagzit, hogy inspirálódjanak a szervezéssel kapcsolatban.


  A párom februárban megkérte a kezem és jövőre szeretnénk összeházasodni. A rendezvénytermet már le is foglaltuk, nagyon ideálisnak tartjuk ezt a helyszínt – mondta Báthy Izabella. A buli hajnalig tartott, a zenét pedig Gönczi Gábor együttese biztosította. A helyszínt a Grassalkovich-kastély díszkertjében található Nagy Endre Rendezvényterem adta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.