2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Belföld

Hatalmas medve tartja rettegésben a tusnádfürdői turistákat

Kedden a nulladik nappal elstartolt a Bálványosi Nyári Szabadegyetem. A kezdés nem sikerült izgalmaktól mentesen: egy medve garázdálkodott Tusnádfürdőn – írja a Ripost.

A Ripost a helyszínen két székely férfival beszélgetett az izgalmas eseményekről:


Az Origo helyszíni tudósítója lelkesen mesélte a Ripost munkatársának, hogy személyesen találkozott az állattal, az autójuk előtt futott át az úton kedden nem sokkal éjfél után. Kiderült, hogy az állat szinte halálra ijesztett két magyar turistát, akik közül az egyik a miniszterelnöki kabinetiroda munkatársa volt.

“Jöttem ki a szállásunkról és arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas medve ül a bejáratnál. Nagyon megijedtem, szóltam a barátnőmnek, hogy vigyázzon, ott egy medve” – mesélték az Origónak órákkal a medverandi után a megijedt magyar lányok.


“Hatalmas szerencsénkre ott állt a közelben egy rendőrautó, amibe pánikszerűen beültünk és mondtuk nekik, hogy ursus, ursus, azaz medve, medve. A helyi rendőrök jó arcok voltak, petárdával elzavarták a medvét, minket pedig lekísértek a fesztiválhoz, hogy nyugodjunk meg” – zárták történetüket az ijedt tusványosozó lányok.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek