2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Hatalmasat bulizott Orosz Barbi Tusványoson

Tusnádfürdőre látogatott a TV2 műsorvezetője is, és az elképesztő hangulat természetesen őt is magával ragadta, hatalmas buli közepébe csöppent.

Nemcsak a fesztiválozók, de az ismert emberek is hemzsegnek Tusnádfürdőn. Sőt többen nem fellépni vagy előadást tartani érkeznek a Tusványosra, hanem szórakozni – számol be a Ripost.


A portál információi szerint a TV2 szépséges műsorvezetője, Orosz Barbara a barátnői meghívására utazott el a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetemre, és néhány perc alatt magával ragadta a hangulat.

Barbi a Ripostnak mesélt az eseményen szerzett élményeiről és érdekes információkat osztott meg a lapnak adott interjújában.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Jöhet a baba

    Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Jöhet a baba

    Palácsik Lilla és Visváder Tamás öt éve alkotnak egy párt, tavaly pedig össze is házasodtak. A szerelmesek most gőzerővel dolgoznak, hogy otthont teremtsenek maguknak, új kuckójukba pedig jöhet is a baba, hisz mint mondják, nagyon vágynak már családra.

  • Leukémiával küzd Karel Gott

    Leukémiával küzd Karel Gott

    Karel Gott közösségi oldalán vallott súlyos betegségéről. A 80 éves cseh énekes másfél éve küzd egy ritka vérsejtképző betegséggel, amely a kezelések ellenére az elmúlt hónapokban leukémiává fejlődött.