2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Hiába ostromolják a férfiak Csepregi Évát

Csepregi Évának több mint három éve ért véget legutóbbi kapcsolata, ami nagyon megviselte. Elmondása szerint ez a legfőbb oka annak, hogy hiába ostromolják a férfiak, ő nem igazán nyit feléjük. 

(Fotó: Máté Krisztián)

Csepregi Évára igazán ráfér a pihenés. A rengeteg koncert mellett húsvétkor szeretett kiskutyáját, Csöpit is elveszítette, ami nagyon megviselte. – Minden hétvégére tele van a Neoton naptára fellépésekkel itthon és külföldön is. Nemrég jártunk Erdélyben és Amerikában, ahol a koncertek mellett bejártuk a nyugati partot. A nyáron még szeretnék eljutni pár napra a Balatonhoz, de a nagyobb külföldi utakat őszre tervezzük a fiammal és a párjával, valamint egy nagyobb baráti társasággal. Mozgalmas heteim lesznek, de nem is bánom, így legalább elfoglalom magam és nem gondolok annyit a kiskutyám elvesztésére – kezdte Csepregi.


– Nagyon megviselt Csöpi távozása, hiszen tizennégy évig volt a társam jóban és rosszban. Szeretnék majd egy újabb kiskedvencet, de egyelőre nem állok rá készen, meg időm se lenne most vele foglalkozni – folytatta a 65 éves énekesnő, aki kertjében temette el kiskutyája hamvait.

Éva azonban Csöpi elvesztésével sem érzi magát egyedül, hiszen a család és a barátai mellette vannak. A férfiak is folyamatosan ostromolják, de ő élvezi a szabadságot. – Tizenöt év hosszú idő, és rá kellett ébrednem, hogy eléggé megviselt ez a kapcsolat. Mindig van a környezetemben olyan férfi, aki szeretne jobban megismerni és elhív randizni, én viszont nem érzem erre késznek magam.  Ebben biztosan az is közrejátszik, hogy jól érzem magam egyedül, és élvezem a szabadságot. Ha persze jön egy olyan férfi akinél érzem a szikrát, és bebizonyosodik, hogy igazi lelkitársam tud lenni, azzal szívesen osztom meg az életemet.


Kapcsolódó Cikkek