2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Belföld

Hihetetlenül mozgalmas napja volt Orbán Viktornak

Betekintést nyerhet Orbán Viktor egy napjába, aki a miniszterelnök közösségi oldalán megnézi az Egy sűrű nap című videót, amely a kormányfő eseménydús munkanapját mutatja be.

Orbán Viktor találkozókkal és tárgyalásokkal teli pénteki napját foglalták össze egy rövid videóban. A kormányfő a napot a Kossuth rádió reggeli műsorában kezdte, majd az Országházból is többször bejelentkezett. Láthatjuk párttársaival debrecenit reggelizni és a karmelita kolostorban ebédelni. A mozgalmas napba az ülés után még belefért, hogy találkozzon Brenzovics Lászlóval, a kárpátaljai magyarok vezetőjével, majd tárgyaljon Vang Ji kínai külügyminiszterrel. A nap vége felé a kolostorban fogadta a Fidesz frakciószövetség tagjait, ezt követően pedig egy kellemes vacsorán vett részt Braun Bertalan és családja társaságában.


Orbán Viktor és Semjén Zsolt  fogadja Brenzovics Lászlót, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökét a Karmelita kolostorban
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

 

Orbán Viktor ebédel a Karmelita kolostor menzáján Fotó: Facebook

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megint bezuhant a bitcoin

    Megint bezuhant a bitcoin

    Szerda kora délután nyolc százalékkal gyengült, öt napja legalacsonyabb szintre került a bitcoin árfolyama a dollárhoz képest, később azonban minimálisan mérséklődött a veszteség.

  • Országos ismeretterjesztő kampány az egészségért

    Országos ismeretterjesztő kampány az egészségért

    Országos kampányt indított a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központja és a kormány. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a túlzott antibiotikum fogyasztás és az interneten fellelhető félinformációk veszélyeire, de az orvos-beteg kapcsolatban rejlő lehetőségekre is.