EUR: 326,37 Ft
CHF: 300,02 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Igazi vizes élmény a Jetlev

Az idei nyár egyik legmenőbb újdonsága a Jetlev. Ez a hátizsáknak tűnő karos sporteszköz lehetővé teszi, hogy a víz felett repüljenek az extrém élményeket kedvelők.

A Jetlev egy igazi akciófilmes megoldás, amit a Meglepkéknek köszönhetően ma már bárki kipróbálhat.

Egy hátizsákszerű karos vezérlőegységből és egy nagy teljesítményű kompresszort rejtő jet skiből áll, amit egy 10 méteres cső köt össze.

A kompresszor előállítja a nagy nyomású vízsugarat, ami felrepíti „utasát” akár 10 méter magasra a víz fölé vagy akár alá. Ugyanis ezzel a kütyüvel sétálhatunk a vízfenéken is, mókázhatunk a víz alatt, mint egy karcsú és gyors fóka, előtörhetünk a habokból, mint egy szuperhős, és hasíthatsz az égen!

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.