EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,94 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Jennifer Lopez: 50 év, 6 eljegyzés, 3 házasság

Ma ünnepli ötvenedik születésnapját Jennifer Lopez, aki jobban néz ki mint valaha. Jelenleg Alex Rodriguez jegyese, aki J. Lo hatodik vőlegénye. 

Bármilyen hihetetlen, ma ünnepli ötvenedik születésnapját  Jennifer Lopez, aki az idő múlásával egyre dögösebb. Nem csoda, hogy élete során számtalan udvarlója akadt, közülük hatan el is jegyezték, három férfihez pedig hozzáment.


Hihetetlen, hogy 50 éves: Profimedia, Backgrid UK

1997-ben kapta az első gyűrűjét Ojani Noától. A pincérfiú és J. Lo házassága egy évig tartott.  2001-ben háttértáncosa, Cris Judd kérte meg a kezét egy több millió dollárt érő gyémántgyűrűvel. A szerelmesek még ez év szeptember 29-én egybekeltek, de házasságuk csak néhány hónapot bírt. 2002-ben ismerkedett meg Ben Affleckkel, aki egy  6,1 karátos, 2,5 millió dollárt (700 millió forint) érő rózsaszín gyémántgyűrűvel jegyezte el. A pár két évig járt jegyben, amelynek szakítás lett a vége. 2003-ban Marc Anthony oldalán talált rá ismét a szerelem. Az énekes egy 8,5 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg Jennifert. A sztárpár rá egy évre mondta ki a boldogító igent, majd megszülettek ikreik. Házasságuk azonban hét év után ért véget. 2011-ben, a válása után, Lopez összemelegedett a tizennyolc évvel fiatalabb háttértáncosával, Casperrel. Egy év múlva már az esküvőre készültek, amiről J. Lo ujján lévő hatalmas gyémántköves gyűrű árulkodott, de ezúttal sem volt szerencséje, 2016-ban szakítottak. 2017-ben ismerkedett meg Jennifer jelenlegi párjával, a baseballjátékos Alex Rodriguezzel, aki idén tavasszal tette fel a nagy kérdést szerelmének, egy  12-15 karátos smaragdvágású gyémánttal, ami 1,4 millió dollárba (400 millió forint) kerül.

Az énekesnő gyűjti a jegygyűrűket, a legutóbbi 400 millióba került: Profimedia, Insight Media

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez fotó: Profimedia, Splash

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.