2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Extra

Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

Egyre jobban van az a magyar család, amelynek autóját július 11-én 150 kilométer/órás sebességgel letarolta egy bedrogozott horvát autós az A4-es autópályán, egy fizetőkapunál.

A 38 éves D. Dániel teniszedzőt sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni. A sportember naponta többször lábra áll, és bár nem emlékszik a történtekre, egyre jobban van. A hétéves kisfiú, aki szintén a kocsiban ült a baleset idején, apjával ellentétben mindenre emlékszik. Mindkét lába eltört, meg is kellett operálni, de vidám és mosolygós. A 38 éves édesanya a férje melletti szobában lábadozik, úgy tudni, több bordája is eltört, de ennek ellenére gyakran felveszi a derékvédőjét, és átsétál a férjéhez, hogy együtt lehessenek. A gázoló, a 35 éves Ozren M. a baleset után előzetesbe került.


Fotó: Facebook

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.