EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Kemény Dénessel beszélget az alaptalanul megvádolt olimpikon

Izgalmas beszélgetést hallhatnak a Kossuth Rádió hallgatói ma este. “Az este-házigazda…” című műsorban Kemény Dénes beszélget a korábban alaptalanul egy kislány megerőszakolásával vádolt olimpikon, Kósz Zoltánnal.   

A Kossuth rádió megújult műsorstruktúrájának egyik fontos elemeként indult új műsorában a kérdező szerepét nem elsősorban a szerkesztő-műsorvezető, Marton Adrienn vállalja magára, hanem a házigazda. Házigazdaként neves szakértők, elismert és közismert emberek hallhatók, akik egy-egy estére meghívnak magukhoz olyan vendéget, akivel szívesen beszélgetnek.


Ezúttal a házigazda szerepében Kemény Dénest hallhatják, akivel beszélget, Kósz Zoltán, olimpiai bajnok vízilabdázó lesz.

A mai műsorban:


Kudarcok, vízilabdázók közötti pszichológiai hadviselés, a szövetségi kapitány által megálmodott, de a játékos által kivitelezett taktikai bravúr – többek között ezekről is szó lesz ma este 21.06 perctől a Kossuth Rádióban Az Este – a házigazda… című műsorban. Az adásban Kemény Dénes mesteredző kérdez, a vendége pedig Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó lesz.

Ízelítő az adásról:

Aki ismeri Kósz Zoltánt, tudja, hogy szinte kenyérre lehet kenni. Mindig is szívére vette a kudarcokat, de azokon hamar átlendült és kapitányként csapattársainak biztos támasza maradt a legfeszültebb világversenyeken is. Saját bevallása szerint az elmúlt hónapok botránya megmutatta, milyen sokan hisznek benne, de mást is felszínre hozott.

„Kiderült, hogy tudok haragudni” – mondja Kósz Zoltán, akit tavaly ősszel egy kislány nemi erőszakkal gyanúsított meg, mellette pedig a volt válogatott vízilabdázó Petőváry Zsoltot is. Az ügyet szakértők bevonásával vizsgálta ki a rendőrség és arra jutott, hogy a fiatal valótlanságot állított.

Hónapokkal az ügy lecsengése után ült le beszélgetni a Kossuth Rádió stúdiójában Kósz Zoltán és Kemény Dénes, aki annak a férfi vízilabda csapatnak volt a szövetségi kapitánya, amelyben a legendás kapus is olimpiai aranyat nyert. „Az este – házigazda…” ma esti adásából kiderül, hogy a két legendás sportoló munkakapcsolatából hogyan lett barátság, amely kiállta az idők próbáját. A bizalom ráadásul akkor is töretlen maradt, amikor 1996-ban, az atlantai olimpián nem sikerült aranyérmet szereznie a magyar együttesnek.

A műsort az interneten keresztül is követhetik, illetve az egyes adások korlátozott ideig visszanézhetők, illetve visszahallgathatóak a www.mediaklikk.hu oldalon.

Kapcsolódó Cikkek