2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Extra

Kovács Patrícia: Nem engedem be a gyermekemet a színházba

Ábel Anita nagy sikerű Nő Comment talkshowjában, hétről hétre négy ismert nő egy férfi vendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Hadas Kriszta, Kovács Patrícia és Balázsovits Edit beszélgetett gyermekeik jövőjéről. A műsor második felében pedig az idén harmincéves Tankcsapda tagjai is csatlakoztak. 

Kovács Patrícia
Fotó: Mészáros Diána

Ábel Anita vendégeivel a Nő Comment eheti műsorában a gyermekkori álmaikról kezdtek beszélgetni. Anita mindig is színésznő szeretett volna lenni, Hadas Kriszta pedig már kilenc éves korában arról ábrándozott, hogy riporter lesz, ebben pedig szülei is feltétel nélkül támogatták. Éppen ezért ő is így neveli gyermekeit. Fia, Zsiga még iskolába jár és mellette hobbi szinten focizik, nagylánya, Sára viszont hozzá hasonlóan a médiában dolgozik.


– Ő is a Színművészeti Egyetemet végezte el televíziós szakon. Szegénynek nem is volt más választása, hiszen az egész gyermekkorát stúdiókban töltötte. Rögtön tudtam, hogy nem lesz belőle atomfizikus – kezdte a riporter. Vele szemben Patrícia tudatosan távol tartja ötéves kislányát a munkájától.

– Én tudatosan nem engedem be a gyermekemet a színházba és nem jön velem stúdióba meg forgatni sem. Ha ő ott van velem, csak az ő mamája vagyok, és nem tudnék így dolgozni. A munka nekem az énidő. Meg azt érzem, hogy az a közeg, ami a mi életünk, az nem az én öt és féléves lányomnak való. Nagyon sokszor azt látom, hogy amikor beviszik a kollégák a gyerekeket a színházba, akkor egy csomó mindenkinek rájuk kell figyelni, miközben ez egy munkahely – magyarázta a színésznő. Bár Patrícia félti, nem ellenezné ha gyermeke a színpadot választaná hivatásának. Ábel Anita is hasonlóan gondolkodik Lucáról, aki egy nagyon vagány kislány, és attól sem riad vissza, ha leterítik a földre.


– Luca évekig versenyszerűen karatézott. Egyszer kapott egy nagyon durvát, amiután le is kísérték, majd az orvos vizsgálta. Annyira megijedtem, hogy úgy fogtak le. Borzasztó az a látvány, mikor a gyermeked összecsuklik. Mindezek után visszaállt és harmadik lett. Ezt soha nem felejtem el, kőkemény gyerek. Remélem ezt tőlem örökölte – mesélte a műsorvezető.

Az élet a legjobb méreg! ATankcsapda fergeteges bulit ígér! Fotó: Udvardi Attila

Terápiára járt a Tankcsapda

A talkshow férfi vendégei rendhagyó módon az idén harmincéves Tankcsapda tagjai voltak. A zenekar a kerek évforduló alkalmából egy könyvet adott ki, ami rendhagyó módon készült. A zenészek ugyanis hónapokig külön-külön egy pszichológushoz jártak. – Sokszor megtörtént, hogy kérdezett valamit és a válasznál döbbentem rá, hogy behúzott a csőbe. Tulajdonképpen ezért történt az egész. (…) Mind a hárman külön órákat töltöttünk nála. Nem feltétlenül mentünk szívesen minden alkalommal. Van amikor az ember lelkesebb egy ilyen dologtól, de van amikor egyáltalán nem és egy púp a hátán. Pont ez volt benne az érdekes. Valóban annyira beleásott a lelkünkbe, és annyi mindent tudtunk meg egymásról, hogy megérte. A könyv erről is szól. (…) Nagyon őszinte, és ez az egész még jobban összehozott minket – foglalták össze a zenészek.

A talkshow teljes adását vasárnap 17 és 22 órakor láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

Kapcsolódó Cikkek