EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Kulcsár Edina: Minden héten randizunk

Kulcsár Edina és férje, Csuti nem tagadja, hogy egy gyerkőc születése fenekestül felforgatja a hétköznapokat. A sztárpár azonban igyekszik minél több időt együtt tölteni, hogy a családi összhang mellett az intimitás is megmaradjon.

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti élete Medox születésével vált teljessé. Gyermekük világra jötte után ugyan egy picivel kevesebb idejük jutott egymásra, azonban ahogy a fiúcska cseperedik, már arra is időt szakítanak, hogy egy kicsit kettesben legyenek. – Mint mindenben, ebben is meg kell találni az arany középutat. Szerencsére a nagymamák imádják Medoxot, és hetente két estét velük tölthet, aminek mindenki örül. Egy napot Csuti édesanyjánál van, egy másikat pedig a dédimnél tölt. Ők unokáznak, mi pedig kicsit kiszakadunk a hétköznapokból. Randizunk, csinosan felöltözünk, és nagyokat beszélgetünk, vacsorázunk, élvezzük, hogy kicsit kettesben lehetünk – mesélte a Lokálnak Edina, aki ezt az időt nagyon fontosnak tartja.


– Hiszek abban, hogy ha a szülők boldogok, a baba is boldog lesz. Mi nagyon odafigyelünk egymásra Csutival, és Medox is ugyanezt a figyelmet kapja tőlünk. Olykor azonban időt lopunk magunknak, hogy semmi ne váljon rutinszerűvé – mondta Edina, aki büszke férjére, hogy szinte azonnal átállt „apukaüzemmódba”. – Sokan mondják, hogy a férfiak akkor kezdik igazán apának érezni magukat, amikor a gyermekük már kommunikál. Csutinál azonban azt éreztem, hogy az első pillanattól átérezte az új szerep felelősségét, amiért nagyon büszke vagyok rá – mondta Edina.

– Érdekes, hogy számomra cseppet sem volt furcsa a váltás, a bulikat simán felcseréltem az esti fürdetésre. De tény, hogy ezt az időszakot, amikor Medox már áll, labdázik, és reagál a külvilágra, sokkal jobban élvezem – tette hozzá Csuti.


Kulcsár Edina és Csuti

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek