2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Kulcsár Edina: Nem vagyok paramami

Az egykori szépségkirálynő igyekszik következetes és laza anyuka lenni. Úgy érzi, ez többnyire sikerül is neki, hisz 9 hónapos kisfia, Medox kiegyensúlyozott, boldog baba, aki a nagyszülőkkel is jól elvan. Ez nagy szerencse, hiszen Edina az utóbbi időben igencsak elfoglalt. 
Kulcsár Edina egy percig sem pihen. Mióta anya lett, teendői megsokszorozódtak. Természetesen kisfia az első, de munkájában is tökéletesen helytáll.

–  Szerencsés helyzetben vagyunk, hisz az anyukám, az anyósom és a dédim is rengeteg terhet vesz le a vállamról. Hétfőn egész nap én vagyok Medivel, akkor viszem babaúszásra, a többi napot pedig családon belül oldjuk meg – kezdte a Lokálnak Edina, aki fáradsága ellenére is sugárzik a boldogságtól.


– A pici általában négy-öt óra körül már fent van, így most extrán jól jön a kávé és a smink – jegyezte meg viccesen a ma már üzletasszonyként is tevékenykedő egykori szépségkirálynő, aki anyaként sosem aggódja túl a dolgokat.

– Persze van bennem egy egészséges féltés, de abszolút nem vagyok paramami. Szerintem a gyereknek ki kell tapasztalnia a dolgokat, ha beveri a fejét egy picit, nem kapok rögtön szívrohamot. Medike is egyre okosabb, jó látni, ahogy feltérképezi a körülötte lévő világot – magyarázta Edina, aki az étkezés terén is igyekszik tudatos lenni.


– A szülés után volt egy időszak, amikor lefogytam, az elmúlt pár hét nagy hajtásában azonban nem tudtam eléggé odafigyelni, összevissza ettem, aminek meg is lett az eredménye. Most nem vagyok elégedett, de a test állítólag nem felejt, úgyhogy remélem, hogy hamarosan visszanyerem a régi a formámat – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.