EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Külföld

Magával rántotta a poggyászszalag a kétévest – Videó!

Különleges és minden bizonnyal félelmetes utazásban volt része annak a kétéves kisfiúnak, akit egy repülőtér poggyászszállító szalagja húzott be magával a csomagok közé.

Lorenzo édesanyja Edith Vega elmondása szerint épp a repülőjegyek kiváltásával volt elfoglalva egy közeli automatánál az atlantai Hartsfield–Jackson nemzetközi repülőtéren, mikor egy rövid időre magára hagyta kisfiát.


Meg is történt a baj, Vegát pedig a reptéri dolgozók nem engedték a poggyászok sorsára jutott fia után menni. Az anya nem tehetett mást, mint hogy reménykedik, hogy gyermeke élvezi a különleges utazást és nem esik semmi baja.

Lorenzo végül öt percet utazgatott a csomagoknak szánt szalagon, amikor is felbukkant a biztonsági szolgálat poggyászellenőrző részlegén, az ott dolgozók legnagyobb megdöbbenésére. A fiú végül egy kéztöréssel „megúszta” az extrém reptéri kalandok.

A poggyászszalagot üzemeltető Spirit Airlines közleménye szerint a pult zárva volt a baleset idején, a kisfiú átmászhatott a lezárt területre, ahol a szalag nyomásérzékelője elindította azt, mikor Lorenzo rátenyerelt.

Kapcsolódó Cikkek