EUR: 358,55 Ft
CHF: 339,26 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Egyéb Szolnok

Már épül a FIBA 3X3-pálya

Múlt héten kezdődött a FIBA 3X3 Európa-kupa kosárlabda-selejtező pályájának építése a Tiszai hajósok terén. Városunk immár negyedik alkalommal ad otthont a mérkőzésnek, ahol ezúttal nemcsak az U18-as korosztály, hanem az U23-as Nemzetek Ligájában részt vevő csapatok is versenyeznek.

Idén 15 országból érkeznek versenyzők az augusztus 2-án kezdődő és 3 napig tartó kosárlabda-selejtezőre. A munkálatok a múlt héten elkezdődtek; már készek az alapok, a lelátók egy része, a palánkok, és hamarosan a pálya technikai részét is felállítják. Idén hamarabb kellett elkezdeni a munkálatokat, hiszen az időjárás mostanában kiszámíthatatlan, illetve új szabályok vonatkoznak a pályaépítésre, amelyeket a szervezőknek be kell tartaniuk. A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség és a Szolnoki Sportcentrum közös szervezésű eseménye valószínűleg idén is nagy népszerűségnek örvend majd; a terv, hogy megduplázzák a tavalyi résztvevőszámot. Ha valaki nem talál magának helyet a lelátón, a pálya mögött egy óriás kivetítőn élvezheti a meccseket. Eső esetén a Városi Sportcsarnokba helyezik át a rendezvényt.


 

Fotó: Lokál Extra

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.