EUR: 329,36 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Meghan és Katalin nem áll szóba egymással

A napokban a trónörökös Vilmos herceg és családja, valamint Harry, Meghan és Archie is ellátogatott egy jótékonysági lovaspóló meccsre. Míg a hercegek részt vettek a játékon, addig Katalin és Meghan saját gyermekeikkel töltötték az idejüket.

A két anyuka azonban fasírtban lehet, mert a kötelező mosolyon és üdvözléseken kívül nem is szóltak egymáshoz. A bennfentesek azt mondják, Katalin többször próbálta tanácsokkal ellátni Meghant, akár a viselkedése, akár Archie kapcsán, ám a sussexi hercegné nem kért belőle. Így lehetett ez a lovaspólón is, ahova Meghan a karjában hozta el kisfiát. – Katalin korábban adott néhány kéretlen tanácsot, ezeket azonban Meghan sosem fogadja meg, inkább a szöges ellentétét csinálja, senki sem érti miért – mondta egy a királyi udvarban szolgáló bennfentes.


Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.