EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Mindenáron babát akar Rihanna

Rihanna már nagyon szeretne édesanyává válni. Ez volt a legfőbb oka annak is, hogy felhagyott zenei karrierjével. Párja, Hassan Jameel azonban nem vágyik babára, ami miatt Riri már a szakításon is elgondolkodott. 

Profimedia, Splash – aktivní

Rihanna énekesnőként, üzletasszonyként is sikeres, és évek óta boldog párkapcsolatban él milliárdos szerelmével, Hassan Jameellel. A 31 éves sztár mégsem tudja élvezni mindazt, amit elért, ugyanis legnagyobb vágya még nem teljesült.


A barbadosi származású szépség bármit megtenne egy kisbabáért, ehhez pedig már a megfelelő körülményeket is megteremtette. A korábbi féktelen buliknak véget vetett, sőt az utóbbi időben zenei karrierjét is hanyagolja. Helyette saját divatmárkát alapított, ami mellett kellő ideje és energiája jut majd a picire.

Azonban hiába a sok erőfeszítés, Hassan ugyanis hallani sem akar a gyermekvállalásról. A családalapítás helyett szeretné még élvezni az életet, utazgatni, és kötöttségek nélkül szórakozni. Az arab üzletember elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben sem fog változni az álláspontja. Rihanna hiába próbálja meggyőzni a párját, a beszélgetések mindig hatalmas vitákba torkollnak. Az énekesnő emiatt komoly depresszióval küzd, és pszichológus segítségével próbálja feldolgozni, hogy hiába szerelmes, Hassannal nem egyeznek az elképzeléseik a jövőt illetően. Rihanna annyira elszánt az anyaságot illetően, hogy azon is elgondolkodott, elhagyja szerelmét, és egyedül, egy spermadonor segítségével vállal babát.

Profimedia, Backgrid UK

Kapcsolódó Cikkek