EUR: 325,86 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Nacsa Olivér: Jöhet a baba

Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb felesége, Somossy Barbara a munkában és a magánéletben is tökéletes párt alkotnak. A házaspár készen áll a családalapításra, addig is igyekszenek minden együtt töltött percet kihasználni. 

fotó: Instagram

Nacsa Olivér gyerekkora óta nagy operett rajongó. Ő és csapata immáron hetedik éve rendezi meg az operett műfajának nyári ünnepét, a Budavári Palotakoncerteket augusztus 2-án és 3-án az Oroszlános udvarban. – Gyerekkoromban a szüleimmel rengeteget jártunk színházba. Azonnal magával ragadott az egész légkör. Tátott szájjal csodáltam a színpadot és teljes átéléssel hallgattam a zenét. Azóta is hatalmas rajongója vagyok a műfajnak, a fellépő Budapesti Operettszínház társulatának és fontosnak tartom, hogy a fiatalabb generáció is megismerje hazánk kiváló zeneszerzőinek alkotásait és ápolják a kulturánkat. Szeretném majd a leendő gyermekemmel is megszerettetni a műfajt – mondta Nacsa Olivér, aki ősszel házasodott össze kolléganőjével, Somossy Barbarával. A házaspár pedig egyre többet gondol a családbővítésre.


– Készen állunk a gyermekvállalásra, de nem görcsölünk rá. A Jóistenre bízzuk, mikor érkezik hozzánk a baba, addig pedig igyekszünk kihasználni a kettesben töltött perceket. Abban viszont biztos vagyok, hogy a feleségem nagyon jó édesanya lesz – mesélte a 39 éves humorista.

Olivér és Barbara az M5 csatornán közösen vezeti a Kult’30 című kulturális műsort. A pár között a munka során is teljes az összhang. – Barbival nagyon jó együtt dolgozni, de figyelünk arra, hogy a munkát és a kapcsolatunkat elkülönítsük egymástól. A forgatás egy héten egyszer van, a többi napon mindenki intézi a maga dolgait. Akármennyire is fáradtak vagyunk egymásra mindig szánunk időt esténként. A nyáron egy hétre Olaszországba utazunk, ami számunkra egy különösen kedves hely. Ilyenkor a telefonjainkat is kikapcsoljuk és csak egymásra figyelünk. Megéljük ezeket a pillanatokat és feltöltődve érkezünk haza. Ősszel új Bagi Nacsa Show-t forgatunk, úgyhogy jól fog jönni a pihenés.


Kultúrális ajánló című műsor az M5 csatárnán. Műsorvezetők: Somossy Barbara és Nacsa Olivér.

A Karinthy-gyűrű díjazottja

Bagi Iván és Nacsa Olivér kapta idén a humoristák egyik legnagyobb elismerését, a Karinthy-gyűrűt. „Nem nagyon tervezünk előre, cél, hogy örömet szerezzünk a közönségnek és életben tartsuk a műfajt, miközben nehéz lépést tartani a néhány perces internetes tartalmak népszerűségével” – mondta el Nacsa Olivér az MTI-nek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.