2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Nagyon durva! Parkolás miatt verték meg a mentőst

A XX. kerületi Török Flóris utcában lévő mentőállomás előtt tört ki verekedés szerdán, mert két férfinak nem tetszett egy mentőautó parkolása.

Miután értesítették a rendőröket, a kiküldött egyenruhások perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol addigra már a támadók még a bejárati kaput is megrongálták.


Kiderült, hogy a két férfi egy mentőautó parkolása miatt keveredett szóváltásba a szolgálatban lévő mentőssel, akit bántalmaztak. A mentőállomáshoz érkező harmadik társuk az állomás bejárati kapuját megrongálta. A mentősre támadó S. Zoltán 33 éves, illetve S. Zoltán Gusztáv 52 éves budapesti lakosok ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt, míg az állomás kapuját megrongáló S. Dávid 27 éves budapesti lakos ellen garázdaság vétség gyanúja miatt indul eljárás a kerületi rendőrkapitányságon – írja a Police.hu.

Később a mentőst, és a rá támadó két férfit is orvosi ellátás céljából kórházba szállították.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

    Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

    Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.

  • Merkel: Köszönet Magyarországnak

    Merkel: Köszönet Magyarországnak

    Köszönetét fejezte ki Magyarországnak a német egység megteremtésében játszott szerepéért a német kancellár a soproni evangélikus templomban tartott hétfői, a harminc évvel ezelőtti Páneurópai Piknik évfordulója alkalmából tartott istentiszteleten.