EUR: 336,20 Ft
CHF: 313,32 Ft
2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Extra

Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vaszi–nyári kol­lek­ci­ó­ját. A fran­cia fő­vá­ros­ban lehetett megtekinteni elő­ször a Na­nushka női és férfivo­nalát, amely a jövő év első fe­lé­ben kerül az üz­le­tekbe.

A Nanushka „Come As You Are” nevet viselő 2020-as tavaszi–nyári kollekciója az igazi bohém, minimalista személyiséget, a kifinomult, de a konvenciókhoz nem ragaszkodó, szabad lelket testesíti meg. Továbbra is a könnyed, nomád életstílus előtt tiszteleg, de bátran felhasznál egyedi, merész részleteket. Mindez egy olyan személyiség képét tükrözi, aki nyíltan vállalja sebezhetőségét, és a legnagyobb természetességgel viseli apróbb hibáit, tökéletlenségeit. Ez a fajta őszinteség a ruháknál is visszaköszön.


A mai értékek alapján újragondolt klasszikus vonalak jól illeszkednek az olyan jellegzetes Nanushka-darabokhoz, mint a blézerek, a galléros pólók és a pulóverek, amelyek mindegyikénél nagy hangsúlyt kaptak az arányok. A dzsekik praktikus zsebekkel és retró kapucnikkal, a kényelmet és a funkcionalitást szem előtt tartva újultak meg.

Az évszak új színei, a világosbarna, a melanzs, a világoskék, valamint a zöld különböző variációi egyaránt közel állnak a Nanushka-nőhöz és -férfihoz, akik bátran kísérletezve, ugyanakkor könnyedséget sugározva kutatják a dolgok mélyebb értelmét.


A világsztárok is imádják
A magyar márka az elmúlt években bejutott a divatvilág elitjébe, ezt bizonyítja, hogy Sándor Szandra ruháit a világsztárok is imádják. Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski és Jennifer Lawrence is viselt már Nanushkát, de Katy Perry és Hailey Bieber ugyancsak nagyon szereti ezeket a letisztult darabokat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenkiben ott van az érték!

  Mindenkiben ott van az érték!

  Tíz év alatt megduplázódott a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási aránya. Ugyanakkor még mindig 150 ezren vannak azok, akik megfelelő támogatással tudnának dolgozni, és csak arra várnak, hogy a munkáltatók lehetőséget adjanak nekik.

 • 2020-ban a kék a menő

  2020-ban a kék a menő

  A Pantone rendszeresen kiválasztja az év színét, azt az árnyalatot, ami uralkodó lesz a következő időszakban. Tavaly az élénk korall nyerte el ezt a címet, idén pedig a klasszikus kék lett a győztes, ami egyszerre nőies és elegáns.

 • Nagy Feró: Én vagyok az unokák kedvence

  Nagy Feró: Én vagyok az unokák kedvence

  Nagy Feró 74 évesen is fáradhatatlanul dolgozik, de nem tagadja, hogy szervezete már nem bírja úgy a terhelést, mint régen. Tavaly volt egy komoly térdműtéte, amin sikeresen túl van, de még mindig nem épült fel teljesen.