EUR: 326,36 Ft
CHF: 294,66 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vaszi–nyári kol­lek­ci­ó­ját. A fran­cia fő­vá­ros­ban lehetett megtekinteni elő­ször a Na­nushka női és férfivo­nalát, amely a jövő év első fe­lé­ben kerül az üz­le­tekbe.

A Nanushka „Come As You Are” nevet viselő 2020-as tavaszi–nyári kollekciója az igazi bohém, minimalista személyiséget, a kifinomult, de a konvenciókhoz nem ragaszkodó, szabad lelket testesíti meg. Továbbra is a könnyed, nomád életstílus előtt tiszteleg, de bátran felhasznál egyedi, merész részleteket. Mindez egy olyan személyiség képét tükrözi, aki nyíltan vállalja sebezhetőségét, és a legnagyobb természetességgel viseli apróbb hibáit, tökéletlenségeit. Ez a fajta őszinteség a ruháknál is visszaköszön.


A mai értékek alapján újragondolt klasszikus vonalak jól illeszkednek az olyan jellegzetes Nanushka-darabokhoz, mint a blézerek, a galléros pólók és a pulóverek, amelyek mindegyikénél nagy hangsúlyt kaptak az arányok. A dzsekik praktikus zsebekkel és retró kapucnikkal, a kényelmet és a funkcionalitást szem előtt tartva újultak meg.

Az évszak új színei, a világosbarna, a melanzs, a világoskék, valamint a zöld különböző variációi egyaránt közel állnak a Nanushka-nőhöz és -férfihoz, akik bátran kísérletezve, ugyanakkor könnyedséget sugározva kutatják a dolgok mélyebb értelmét.


A világsztárok is imádják
A magyar márka az elmúlt években bejutott a divatvilág elitjébe, ezt bizonyítja, hogy Sándor Szandra ruháit a világsztárok is imádják. Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski és Jennifer Lawrence is viselt már Nanushkát, de Katy Perry és Hailey Bieber ugyancsak nagyon szereti ezeket a letisztult darabokat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.